• Αναζήτηση

Yποκλοπή, κατηγορίες και παραίτηση του Αντιπεριφεριάρχη Μεσσηνίας Περικλή Μαντά! (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά τις έρευνες στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη για «κοριούς» και υποκλοπές συνομιλιών…

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συγκάλεσε Εκτελεστική Επιτροπή, και όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της Περιφέρειας, η Ελένη Αλειφέρη κλήθηκε σε απολογία, καθώς της καταλογίζεται ότι δεν ενημέρωσε εγκαίρως τον Περιφερειάρχη ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς παραιτήθηκε καθώς δέχθηκε και αυτός ευθύνες από τον περιφερειάρχη επειδή δεν τον ενημέρωσε.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

«Τον αιφνιδιασμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη προκάλεσε η σημερινή τηλεφωνική πληροφόρηση από την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα Αλειφέρη ότι διεξάγεται αστυνομική και εισαγγελική έρευνα στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, μετά από δική της πρωτοβουλία, σε σχέση με πιθανή υποκλοπή και παρακολούθηση του γραφείου της.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αντέδρασε άμεσα συγκαλώντας την Εκτελεστική Επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίαση, στην οποία ωστόσο η κα Αλειφέρη δεν παρευρέθηκε αν και εκλήθη έγκαιρα.
Η δήλωση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαντά ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι είχε ενημερωθεί από την κα Αλειφέρη για την ύπαρξη συστήματος υποκλοπής, αρκετές μέρες πριν, καθώς και για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς από την ίδια, προκάλεσε αγανάκτηση και κατάπληξη στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο κ. Μαντάς παραδέχθηκε επίσης ότι δεν ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη μετά από σχετική συνεννόηση με την κα Αλειφέρη, η οποία επίσης δεν ενημέρωσε έγκαιρα τον Περιφερειάρχη ως όφειλε….

Διαβάστε περισσότερα εδώ: mesogeiostv.gr

Ροή Ειδήσεων