Κάθε χρόνο καινούργιες ανακαλύψεις γίνονται σχετικά με το μαγικό φρούτο, το Λεμόνι.
Μια νέα Βιταμίνη-Βιταμίνη P-έχει προστεθεί στην πολύτιμη Βιταμίνη C που βρίσκεται στο φρέσκο ορεκτικό της κουζίνας, στο εργαστήρι διατροφής, ακόμη και στο μπουντουάρ.
Το Λεμόνι έχει πολλά κόλπα
Όπως η μετατροπή του νερού σε κρασί, το Λεμόνι με την κιτρική του οξύτητά, γρήγορα μετατρέπεται σε αλκαλικό. Με την μεγάλη του περιεκτικότητα σε ασβέστιο, προμηθεύει τα οστά, τα δόντια και το νευρικό σύστημα με την βασική τροφή. Επίσης Περιέχει φώσφορο, και μια από τις μεγαλύτερες του ιδιότητες του είναι να χωνεύει τις πρωτεΐνες όταν χρησιμοποιείται στο κρέας, στο ψάρι, στα οστά και στα αυγά.
Το Λεμόνι ένας Θεραπευτής, και Αντισηπτικό.
Ο Δρ. Gerald Stahl. αναφέρει αμέτρητες περιπτώσεις καταρράκτη που έχουν εξαλειφθεί, χρησιμοποιώντας σταγόνες από χυμό λεμονιού και αποσταγμένο νερό (μισό-μισό), μέσα στο μάτι τρείς φορές ημερησίως. Για την μυκητίαση των ποδιών δεν χρειάζονται ακριβές αλοιφές για την καταστολή. Ο χυμός Λεμονιού σε συνδυασμό με χυμό Παπάγιας αναφέρεται επίσης εδώ σαν κατασταλτικό.
Αρκετοί διάσημοι οδοντίατροι συνταγογραφούν το χυμό του Λεμονιού με αλάτι για την επίμονη Πυόρροια.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: awake.gr