Το “ψωμί της καραντίνας” μια πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο της Μεσσήνης. Ο Κώστας Ντόκος που διατηρεί φούρνοστη Μεσσήνη δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του το “ψωμί τηςκαραντίνας”. Πρόκειται για ψωμί μεγάλου μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρεςεξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο συμβάλλοντας στονπεριορισμό των μετακινήσεων. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το “ψωμίτης καραντίνας” αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.