Το στρώσιμο του τραπεζιού έχει τη δική του «συνταγή».
Τα υλικά για την εκτέλεση αυτής της συνταγής είναι η οργανωτικότητα και η συνέπειά σου, η φαντασία σου και η αισθητική σου.
Σε αυτή τη ζωή όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Ναι, ακόμα και το στρώσιμο του τραπεζιού στη λεπτομέρεια κρίνεται.
Λάθη που μπορεί να κάνεις στην οργάνωση του τραπεζιού μπορούν να καταστρέψουν ένα γεύμα ακόμα κι αν έχεις εξαντλήσει σε αυτό όλη σου τη μαγειρική τέχνη.
Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις στο στρώσιμο του τραπεζιού και δεν πρέπει να επαναλαμβάνεις;
1) Το τραπέζι είναι… ασφυκτικά γεμάτο (από ακατάλληλα πιάτα και σκεύη): Αν το τραπέζι είναι μικρό, μην κάνεις το λάθος να σερβίρεις το γεύμα σε δυσανάλογο με το μέγεθος του τραπεζιού, σερβίτσιο. Φρόντισε να υπάρχει αρμονία. Ενα γεύμα σε ένα τραπέζι που σε κάνει να νιώθεις άβολα, δεν δημιουργεί θετική εντύπωση στον καλεσμένο σου.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: bovary.gr