• Αναζήτηση

Πάτρα: «Ζει από θαύμα» – Τι λέει ο σύζυγος της γιατρού που συγκρούστηκε με τρένο

Εκτός κινδύνου πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου η γιατρός από την Πάτρα, που τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με τρένο, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Η γιατρός Βιβή Λουκοπούλου φέρει τραύματα στο θώρακα, στο συκώτι και στην ωμοπλάτη, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι σε σταθερή κατάσταση. Η ίδια επέστρεφε από εφημερία 36 ωρών και όπως δήλωσε δεν θυμάται καθόλου πώς έγινε το ατύχημα. Ο σύζυγός της, Γιώργος Στασινόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN σχετικά με τις συνθήκες πίσω από το ατύχημα ενώ τόνισε ότι, «η γυναίκα μου γλίτωσε από θαύμα».

«Μου έλεγε ότι ήθελε να παραιτηθεί»

«Είκοσι εκατοστά να είχε χτυπήσει πιο μπροστά δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαινε ζωντανή», είπε ο σύζυγος της γιατρού, και συμπλήρωσε πως, «ευτυχώς πήγανε όλα καλά και ίδια είναι καλά». Μιλώντας για τις συνθήκες πίσω από το ατύχημα, ο κ. Στασινόπουλος, τόνισε ότι, η σύζυγός του, «ήταν μετά από μία εξαντλητική εφημερία, κουρασμένη από συνεχείς εφημερίες και μετακινήσεις σε Κέρκυρα, Άρτα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Πύργο – όλα αυτά καλύπτονται από δω γιατί δεν υπάρχουν εκεί παθολόγοι. Η ίδια είναι άνθρωπος της προσφοράς, δε λέει ποτέ όχι, πάει παντού. (Η κατάσταση) την είχε φτάσει στα όρια της, μου έλεγε ότι ήθελε να παραιτηθεί».

Ο κ. Στασινόπουλος πρόσθεσε πως, η σύζυγός του, «δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε τίποτα, δε θυμάται τίποτα. Χθες με πήρε και οδηγός του τρένου, μιλήσαμε ανθρώπινα, μου είπε ότι την είδε που κατέβαινε. Μετά τις γραμμές έχει ένα φανάρι που έχει ανοίξει ένα εμπορικό κέντρο. Προφανώς, θα έβλεπε το φανάρι πράσινο. Έφευγε, είχε πάρει τα πράγματα της να έρθει στο Καλέντζι που ήμαστε με τα παιδιά να κάνουμε Ανάσταση». Όπως υπογράμμισε, «καταρχήν στη δουλειά της θέλει να τα κάνει όλα. Είναι υπεύθυνη, δε θέλει να αφήσει περιστατικό σε εκκρεμότητα ή να αδιαφορήσει για κάτι. Είναι πολύ δοτική στη δουλειά της, τα δίνει όλα, τρέχει παντού».

«Η μπάρα καλύπτει τη μία μόνο λωρίδα»

Τέλος, ο σύζυγος της γιατρού μίλησε και για το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα και τις μπάρες του τρένου που καλύπτουν τη μία μόνο από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. «Η μπάρα καλύπτει τη δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή, αν πάει κάποιος και σταθεί και δει, όταν κατεβαίνει η μπάρα, δε φαίνεται τίποτα, μπροστά του δεν υπάρχει μπάρα. Μόνο τη μία λωρίδα καλύπτει. Σε ερώτηση που έκανα σε αστυνομικούς, μου είπαν ότι θέλει άλλη υποστήριξη, να μπει μπάρα που να καλύπτει και τις δύο λωρίδες αλλά, για οικονομικούς λόγους, δεν έχουν βάλει πιο μεγάλη».

Ροή Ειδήσεων