Με τη συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινού, έριξε αυλαία το 6ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός, από τη χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, το βράδυ της Δευτέρας.
Αυτές τις δέκα ημέρες, πέρασαν από τη σκηνή του Μαλλιαροπουλείου περίπου 3.000 χορωδοί, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Όπως μας ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο πρόεδρος της χορωδίας Τρίπολης κ. Γιάννης Σάσσαλος, ήταν ένα απόλυτα πετυχημένο φεστιβάλ, που έφερε κόσμο στην περιοχή, με όλους να λένε τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Νίκος Γαργαλιώνης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και στη συνέχεια, η Νίκη Κοπίτα από την Τρίπολη με την εντυπωσιακή χροιά στη φωνή της, ερμήνευσε δύο τραγούδια.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε ο μεγάλος Παντελής Θαλασσινός, που ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του.
Οπωσδήποτε, ήταν ένα Φεστιβάλ με αρκετό κόσμο που ήρθε στην περιοχή μας και αναμένουμε την επόμενη διοργάνωση.