Θα χρειαστείς μόνο 35 λεπτά μάξιμουμ για να φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό πρωινό που θα σε γεμίζει ενέργεια για μία ολόκληρη εβδομάδα. Είσαι έτοιμη;
Vegan Γκρανόλα με Βατόμουρα και Βανίλια
Υλικά
Για 4 έως 6 servings
1 κ.σ. λιναρόσπορος
3 κ.σ. χλιαρό νερό
2 1/2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γ. αλάτι
1.κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. βανίλια σε σκόνη ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου
2 1/4 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου ή σόγιας
1 κ.σ. λάδι καρύδας
1 1/2 φλιτζάνι φρέσκα ανάμεικτα μούρα
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομένα αμύγδαλη ή τεμαχισμένα πεκάν
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Μαρμελάδα
Εκτέλεση
Προθερμένουμε το φούρνο στους 180 ° C και λαδώνουμε ένα ταψί 20 εκατοστών. Ανακατεύουμε το λιναρόσπορο και το νερό μαζί σε ένα μικρό μπολ. Το αφήνουμε για λίγα λεπτά.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr