Ολα έτοιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα ψητά μαρινάρονται για τον φούρνο και οι γαλοπούλες γεμίζονται, μέχρι να… σκάσουν.
Ωστόσο για πολλούς το εορταστικό τραπέζι περιλαμβάνει πίτες, τυριά, σαλάτες, ντολμάδες, κάποιο ριζότο ή ζυμαρικό που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο στομάχι, για να καταναλωθούν, όλα όσα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.
Τι γίνεται, όμως, αν περισσέψει μια σημαντική ποσότητα από γεμιστή γαλοπούλα ή χοιρινό για τις επόμενες μέρες;
Το «Μαμα Πειναω» και ο Τάσος Αντωνίου μας προτείνει γευστικές ιδέες για να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο και πιο λαχταριστό τρόπο ό,τι περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr