• Αναζήτηση

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στον διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στον διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της, που ανεβάζει την Μεσσηνία και τα προϊόντα της ψηλά στην Παγκόσμια, Μεσογειακή και Ελληνική γαστρονομία.

Είχε προηγηθεί το Μάιο η πιστοποίηση όλων των προϊόντων μας με το ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ” “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Τώρα στον διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη, γνωστοποίηση και διάδοση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που προέρχονται από την μεσόγειο, που πραγματοποιήθηκε στις 15 – 18 Ιουνίου 2020 στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα Chefs’ Brigade Team & Slow Food η οποία απαρτίζεται από κορυφαίους Chef που αξιολόγησαν τα προϊόντα του διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης, Νίκος Φωτιάδης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Νίκος Πελεγρίνης, τα προϊόντα της Τυροκομικής Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ απέσπασαν τα παρακάτω Βραβεία:

*ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ΧΡΥΣΟ
*ΣΦΕΛΑ ΠΟΠ, ΧΡΥΣΟ
*ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
*ΜΥΤΖΗΘΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΞΕΡΗ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
*ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
*ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα τυροκομικά μας προϊόντα βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, καθώς σε σύνολο 14 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 39 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 12 Χρυσά , 16 Ασημένια , 9 Χάλκινα ).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!!!

Ροή Ειδήσεων