• Αναζήτηση

Άργος: Δύο συλλήψεις για ληστεία – Tραυμάτισαν με αμβλύ αντικείμενο και μαχαίρι το θύμα

Χειροπέδες πέρασαν χθες βράδυ οι αρχές σε έναν 39χρονο και έναν 40χρονο στο Άργος για ληστεία.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεντρικής Μακεδονίας, 2 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Άργος: Οι δράστες τραυμάτισαν με αμβλύ αντικείμενο και μαχαίρι το θύμα της ληστείας

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών, ανωτέρω δράστες τραυμάτισαν με αμβλύ αντικείμενο και μαχαίρι τον παθόντα, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Στο χώρο του συμβάντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι, με μήκος λάμας 10 εκατοστά και 1 ξύλινη τάβλα κρεβατιού.

Εντοπίστηκαν και συνελλήφθησαν οι δράστες

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών.

Ροή Ειδήσεων