• Αναζήτηση

Στήριξη στην μικρή Αναστασία και στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον Δήμο Πύλου – Νέστορος

Η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, για οικονομική υποστήριξη στην μικρή Αναστασία από την Καλαμάτα, η οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εξειδικευμένη επέμβαση στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, εχθές 19 Νοεμβρίου 2020, τα Σχολεία, τα ΚΔΑΠ και τα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, καθώς και Σύλλογοι της περιοχής, μέσω των εκπροσώπων τους, συγκέντρωσαν τους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί, για την εν λόγω οικονομική ενίσχυση και, παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, έκαναν την καταμέτρηση του ποσού, ύψους 3.572,90 €. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό, από τους γονείς της μικρής Αναστασίας.

—————————————————————-

Παράλληλα, ο Δήμος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε για τους πληγέντες του κυκλώνα «Ιανός», κατοίκους Καρδίτσας, με τη βοήθεια των δημοτών της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, αναφερόμενος στη δύναμη της αλληλεγγύης, δήλωσε: «Τόσο το ζήτημα της μικρής Αναστασίας, όσο και οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι της Καρδίτσας, οι οποίοι έζησαν πρωτοφανή καταστροφή στις περιουσίες τους, χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης και στήριξης με κάθε δυνατό μέσο, από όλους μας. Είμαι υπερήφανος, που όλοι οι συνάνθρωποί μας κινητοποιούνται στις δύσκολες στιγμές, θυμίζοντάς μας τη δύναμη της ελληνικής λέξης ‘’ΦΙΛΟΤΙΜΟ’’».

Ροή Ειδήσεων