• Αναζήτηση

Μαύρη Θύελλα: Προσφέρει 5.000 ευρώ για την μικρή Αναστασία

Η ΠΑE Καλαμάτα στέκεται αρωγός και ενισχύει το κύμα αλληλεγγύης για την 7χρονη Αναστασία, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, η οποία θα πρέπει το συντομότερο να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις ΗΠΑ.

Η Μαύρη Θύελλα, όπως έκανε γνωστό, θα προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί γι’ αυτό το σκοπό.

Η ανακοίνωση των μελανόλευκων:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και προσφέρει το ποσό των 5.000€ για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Αναστασίας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να ταξιδέψει στην Αμερική. Η μικρή καλαματιανή πάσχει απο μια σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται τη βοήθεια όλων προκειμένου να χειρουργηθεί.”

Εγκρίθηκε ο ερανικός λογαριασμός
Σήμερα μάλιστα, εγκρίθηκε ο λογαριασμός ενίσχυσης της μικρής Αναστασίας που ήδη έχει συγκινήσει όλη την Καλαμάτα κι όχι μόνο και πλέον η ενίσχυση αποκτά επίσημη μορφή!

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Εγκρίνουμε τη λειτουργία Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού με αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού του, Τριανταφυλλάκη Αναστασία του Ηλία, σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού.

Ροή Ειδήσεων