• Αναζήτηση

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος κήρυξε πόλεμο στο lockdown: «Δεν υπήρξε έξαρση επιδημίας»

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος έκανε «έρευνα» για τον κορονοϊό και την αναλύει σε ένα βίντεο διάρκειας κάτι παραπάνω από 20 λεπτά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει σε βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».

Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, «αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου προκάλεσε η μη προβολή της εκπομπής Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ στην οποία ήταν καλεσμένος και η οποία πραγματευόταν τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Δεν προβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» με θέμα τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό και καλεσμένο, μεταξύ άλλων, τον Γρηγόρη Πετράκο.
Στη θέση της εκπομπής που επρόκειτο να μεταδοθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, προβλήθηκε ταινία.

Η αλλαγή αυτή έγινε αιφνιδίως και χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση από την πλευρά του σταθμού, παρότι τις προηγούμενες ημέρες προβαλλόταν κανονικά το τρέιλερ της εκπομπής που είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσω του Facebook.

Ροή Ειδήσεων