• Αναζήτηση

Ο κορονοϊός συνεχίζει να “χτυπά” το ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία – Νέα κρούσματα σε Διαβολίτσι & Αστέρα Αρφαρών!

Ο κορονοϊός συνεχίζει να “χτυπά” το ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν δυο νέα θετικά κρούσματα στον ΑΟ Διαβολιτσίου, ενώ θετικό κρούσμα υπάρχει και στον Αστέρα Αρφαρών!

Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο νομό έχει άμεσο αντίκτυπο στις ποδοσφαιρικές ομάδες και μετά τον ΑΟΔ, στον χάρτη των κρουσμάτων, με ένα θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή, μπήκε και η ομάδα των Αρφαρών που αγωνίζεται στην A1 τοπική.

Στον ΑΟΔ βρέθηκαν θετικοί δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και έχουν τεθεί σε καραντίνα. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων covid–19 στους “νερατζούρι” ανέβηκε στα επτά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί θετικοί πέντε ποδοσφαιριστές και όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ που ήταν αρνητικά.

Στον Αστέρα Αρφαρών, μετά το θετικό κρούσμα που παρουσιάστηκε, η ομάδα θα υποβληθεί σε Rapid test αύριο στο κέντρο υγείας Καλαμάτας. Τα αποτελέσματα του τεστ θα καθορίσουν και την τύχη του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο με την ΑΕ Λογγάς.

Στο Διαβολίτσι κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στην ομάδα έχει σταματήσει και η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή δυο αγώνων της Κυπελλούχου Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, δεν έγινε το παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης για πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (25/10) και με τον ΠΑΟ Βάρδας για το Κύπελλο Ελλάδας (28/10). Επίσης, υπάρχει αίτημα του ΑΟΔ για αναβολή και του Κυριακάτικου (1/11) αγώνα με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Home

Ροή Ειδήσεων