• Αναζήτηση

“Δωρεάν Εξετάσεων – Ψηλάφηση Μαστών” από την ιδιωτική κλινική City Hospital

Ο Οκτώβριος έχει οριστεί διεθνώς ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Στο πλαίσιο της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου η ιδιωτική κλινική City Hospital με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής θα λάβει χώρα την Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Οκτωβρίου, δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών από τους διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους κ.κ. Δρ. Νικόλαο Κελέση και Γεώργιο Πλατανιώτη.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, το City Hospital εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την πόλη της Καλαμάτας, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο δίνεται η εκκίνηση λειτουργίας του ιατρείου Χειρουργικής Ογκολογίας. Η επάνδρωση του τμήματος θα πραγματοποιηθεί από δυο διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, τους κ.κ. Δρ. Νικόλαο Κελέση και τον Γενικό Χειρουργό με εξειδίκευση στην Χειρουργική Ογκολογία και την Λαπαροσκοπική Χειρουργική Γεώργιο Πλατανιώτη.

Απώτερος σκοπός της ανωτέρω συνεργασίας συνοψίζεται στο δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της νόσου για το σύνολο του γενικού πληθυσμού, δίχως να απαιτείται η μετάβαση του ενδιαφερόμενου στα μεγάλα αστικά κέντρα για την λήψη εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιούνται εντός της κτηριακής δομής της κλινικής City Hospital στην οδό Πινδάρου 5.

Ροή Ειδήσεων