• Αναζήτηση

Διαβολίτσι: Πέντε κρούσματα κορονοϊού στους “νερατζούρι”!

Ο κορονοϊός “χτύπησε” και στο Διαβολίτσι. Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 την Τρίτη, μετά από τεστ που έκαναν καθώς παρουσίασαν ήπια συμπτώματα της νόσου.

Τα κρούσματα άρχισαν να γίνονται γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης αρχικά με δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι έκαναν τα τεστ και ενημέρωσαν την διοίκηση για τα αποτελέσματα ενώ το βράδυ της Τρίτης επιβεβαιώθηκαν τρία ακόμη κρούσματα. Άπαντες έχουν μπεί ήδη σε καραντίνα ενώ σε διαδικασία ελέγχου έχουν μπεί όλα τα μέλη της ομάδας καθώς υπάρχει έκδηλη ανησυχία και για άλλες περιπτώσεις.

Για τα κρούσματα ενημερώθηκε ήδη ο ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη τεστ σε όλη την ομάδα, όπως και σε Καλαμάτα, Πάμισο, όπως ήταν στον προγραμματισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θυμίζουμε οτι ο ΑΟΔ αγωνίστηκε εντός έδρας την Κυριακή για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, φιλοξενώντας την ομάδα της Ζακύνθου. Η ομάδα έκανε χαλάρωμα την Δευτέρα μετά το ματς με τους νησιώτες, ενώ για σήμερα υπήρχε το προγραμματισμένο ρεπό.

Ροή Ειδήσεων