• Αναζήτηση

Εν μέσω πανδημίας… άρχισαν να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον Σεπτέμβριο! Για να αλλάξουν διάθεση [εικόνες]

Το 2020 είναι μια από τις πιο δύσκολες χρονιές και πολλοί είναι αυτοί που απλά ανυπομονούν να τελειώσει αυτή η χρονιά. Τα Χριστούγεννα για πολλούς, ήδη από τώρα είναι ο επόμενος στόχος.

Μια περίοδος που περιμένουν ευελπιστώντας αφενός ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα και αφετέρου γιατί σίγουρα το πνεύμα των γιορτών θα αλλάξει τη διάθεση.

Γι’ αυτό και κάποιοι Αυστραλοί, αποφάσισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα από τώρα, στολίζοντας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, τρεις μήνες νωρίτερα! Πολλοί γονείς, άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες στο Facebook με τα πανύψηλα δέντρα τους, με διακοσμητικά στολίδια, με αγάλματα ταράνδων και τις κάλτσες στις οποίες ο Άγιος Βασίλης βάζει τα παιχνίδια για κάθε παιδί.

Στις 30 Σεπτεμβρίου μια γυναίκα έγραψε: «Λοιπόν ανέφερα στο προφίλ μου ότι άρχισα να ενθουσιάζομαι για τα Χριστούγεννα και μετά από τη δυσάρεστη αυτή χρονιά σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσω νωρίς το στόλισμα. Πολλοί φίλοι βέβαια με χαρακτήρισαν τρελή…».

Κατά τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, πολλοί άλλοι λάτρεις των Χριστουγέννων άρχισαν να στολίζουν. «Εντάξει, αποφάσισα να βάλω το νέο μου χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρά τη δυσπιστία του συζύγου μου… ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όμως με βοήθησε», έγραψε χαρακτηριστικά μια γυναίκα.

«Αυτό είναι το δέντρο μου για το 2020! Ώρα για λίγη λάμψη και ευθυμία σε αυτή τη δύσκολη χρονιά», είπε μια άλλη στις 3 Οκτωβρίου.

Μια γυναίκα από το Κουίνσλαντ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το απίστευτο σαλόνι της, το οποίο είναι γεμάτο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, λέγοντας ότι της πήρε ένα δεκαπενθήμερο για να τα βάλει όλα.

Μερικοί Αυστραλοί αποφάσισαν να στολίσουν νωρίτερα για να ανέβει το ηθικό τους
«Το εσωτερικό τελείωσε! Μου χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να το φτιάξω, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν θα ξεκινήσω το εξωτερικό μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, για να μη χαλάσουν τα πράγματα από τη ζέστη του Κουίνσλαντ », είπε στις 4 Οκτωβρίου.

Όπως φαίνεται, υπήρξε μια έκρηξη ενθουσιασμού από εκείνους που πιστεύουν ότι ο Σεπτέμβριος και οι αρχές Οκτωβρίου είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσει κανείς την προετοιμασία για την περίοδο των γιορτών.

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγη ευτυχία και χαρά μετά από αυτή τη δύσκολη χρονιά. Μετακομίζουμε σε δύο εβδομάδες. Όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη μου, θα βγουν από το χώρο αποθήκευσης τότε και θα στολίσω το σπίτι», είπε ένας άλλος.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από νωρίς, είναι κάτι που φτιάχνει το κέφι πολλών Αυστραλών
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν συμμερίζονται την ίδια άποψη και δεν θέλουν να στολίσουν πριν να έρθει ο Δεκέμβριος, ή έστω ο Νοέμβριος, λέγοντας πως δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο νωρίς ξεκίνησαν μερικοί τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. «Τι συνέβη με την παράδοση της 1ης Δεκεμβρίου;» μία γυναίκα είπε.

«Δεν έχω την ενέργεια να ξεκινήσω τώρα … σίγουρα καθυστερεί λίγο περισσότερο», είπε ένας άλλος.

Ροή Ειδήσεων