Το 12ο τουρνουά μπλιτς «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το τουρνουά διεξήχθη με το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και υπήρξε όριο συμμετοχών.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι εξής: Πέτρος Διαμαντέας, Μαριάνθη Λούκα, Αθανασόπουλος Θοδωρής, Αθανασόπουλος Ηλίας, Πουλόπουλος Ηλίας, Βέκκος Χρήστος, Σταματελόπουλος Γιώργος, Κουντούρη Χριστίνα, Βασιλοπούλου Άννα.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ηλίας Πουλόπουλος με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες σε ισοβαθμία με τον Ηλία Αθανασόπουλο που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο. Τρίτος στην τελική κατάταξη ήταν ο Θοδωρής Αθανασόπουλος με 5 βαθμούς με την Χριστίνα Κουντούρη να είναι η πρώτη γυναίκα του τουρνουά.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα διοργανώσει το 8ο νεανικό ράπιντ «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» για παιδιά μέχρι 12 ετών, θα υπάρξει όριο συμμετοχών στα 16 άτομα. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email [email protected], στην σελίδα στο facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας και τηλεφωνικά (697 2701590 κος Θοδωρής Τσεκούρας).