• Αναζήτηση

Στο Δημαρχείο Καλαμάτας μαθητές του 6ου Ενιαίου Λυκείου

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, μαθητές του 6ου Ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας που στεγάζεται στο κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Υπήρξε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλία Γυφτέα, όπου και εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και τα αιτήματά τους, που κατά κύριο λόγο αφορούν την κατάσταση της κτηριακής υποδομής.

Ο Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους του σχολείου, αναγνωρίζοντας ότι το εν λόγω σχολικό συγκρότημα επί πολλά έτη αντιμετωπίζει προβλήματα. Μάλιστα ενημέρωσε πως εντός τους πρώτου 10ήμερου του Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου εν συνεχεία και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια να προχωρήσουν σημαντικές εργασίες συντήρησης που θα αγγίξουν τα 2.000.000 €.

Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες συντήρησης των δεκάδων σχολικών μονάδων που διαθέτει, με τη χρηματοδότηση από την πλευρά της Πολιτείας να μην αρκεί.

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα συνεχίσει τις συντηρήσεις και τις παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα με τα μέσα που διαθέτει, μέσω και των εργολαβιών που έχει ενεργοποιήσει.

Ροή Ειδήσεων