• Αναζήτηση

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τους εκατοντάδες μαθητές σε σχολεία σε όλο το νομό που βρίσκονται δικαιολογημένα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τους εκατοντάδες μαθητές σε σχολεία σε όλο το νομό που βρίσκονται δικαιολογημένα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Μαθητές , φοιτητές η νεολαία στήριξε έμπρακτα τους αγώνες των αγροτών και εμείς με την σειρά μας είμαστε στο πλάι τους στο δίκαιο αγώνα τους.

Τα αιτήματα των μαθητών είναι :

Να λυθεί το ζήτημα με την πολύωρη χρήση μάσκας που δυσκολεύει το μάθημα
Μικρότερες διδακτικές ώρες, επαρκή διαλείμματα
Μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη στην κατεύθυνση των 15 -Προσλήψεις καθηγητών – να καλυφθούν όλα τα κενά
Επαρκές προσωπικό καθαριότητας
Αυτά είναι τα αιτήματα με τα οποία γονείς και εκπαιδευτικοί έχουμε κινητοποιηθεί από την αρχή της πανδημίας και σήμερα παραμένουν ακόμα άλυτα. Ιδιαίτερα στην ύπαιθρο που τα παιδιά στοιβάζονται σαν σαρδέλες σε αυτοκίνητα και λεωφορεία προκειμένου να φτάσουν στα σχολειά τους.

Απαιτούμε μέτρα που θα προστατεύουν τους μαθητές όπως και τις οικογένειες τους από την πανδημία και δεν θα γίνουν πηγή μόλυνσης για όλους.
Μέτρα για την ασφαλή μεταφορά τους στα σχολεία και 15 μαθητές το ανώτερο σε κάθε τμήμα. Επίσης στεκόμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει, με εισαγγελικές παραγγελίες και συλλήψεις μαθητών, τους αγώνες και τις αγωνίες των παιδιών μας για να μορφωθούν με ασφάλεια
Τονίζουμε ότι κάθε προσπάθεια αυταρχισμού και καταστολής θα βρει απέναντι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα

Ροή Ειδήσεων