• Αναζήτηση

Πανθουριακός- Μάνη 2-2: Βαθμό οι Μανιάτες στο 93’ με MVP Κλουβάτο! (video)

Μοιρασιά στο ντέρμπι μετά από εξέλιξη … γκραν γκινιόλ. Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής στο γήπεδο Μεσσηνιακού, μεταξύ δυο ομάδων που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κατέδειξε πως οι ισορροπίες στη σεζόν θα είναι λεπτές.

Το τελικό 2-2 ήρθε με αρκετά περιπετειώδη τρόπο καθώς ο Πανθουριακός προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με Γιαννακόπουλο και Χαρλέπα αλλά οι πεισματάρηδες Μανιάτες δεν παράτησαν το ματς και αφού μείωσαν με τον Αλεξανδρόπουλο, πήραν τον βαθμό στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Κλουβάτο που πλήγωσε την πρώην ομάδα του.

Το ματς
Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα 30’ με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του αντιπάλου, κύλησε χωρίς φάσεις με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο.

Τα στημένα ήταν αυτά που θα έκαναν την διαφορά και πράγματι ο Πανθουριακός βρήκε δυο τέτοιες φάσεις και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στο 30΄ο Εμμανουήλ έκανε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από αμυντικούς και επιτιθέμενους για να φτάσει στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος από το δεύτερο δοκάρι έκανε με πλασέ το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι παρέμειναν ψηλά και χτύπησαν εκ νέου στο 37’. Μετά απο μπαλιά του Οδεμισιώτη, ο Πουλάκος κέρδισε τις μονομαχίες με Κλουβάτο και Πολυμενέα (οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για επιθετικό φάουλ) αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Αντωνόπουλο. Η μπάλα επέστρεψε σ΄αυτόν, την έσπασε στον Χαρλέπα που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Οι Μανιάτες χωρίς κατ’ ουσία να έχουν μπεί στο ματς, είχαν την πρώτη τους καλή φάση στον εκπνοή του α’ μέρους με τον Χελά να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς διαφοροποιήθηκε. Η ομάδα του Τάκη Δρούγα μη έχοντας περιθώρια επιλογών, μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένη, δείχνοντας τις διαθέσεις της αρκετά νωρίς, στο 49ο λεπτό. Ο Χελάς έβγαλε στον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Λίβα.

Ο Πανθουριακός έδειξε να αντιδρά στο 57’ όταν από κάθετη του Τσίκληρα ο Χαρλέπας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Αντωνόπουλος είχε σωστή αντίδραση.

Ο χρόνος πλέον άρχισε να πιέζει την Μάνη που είχε μια ακόμη καλή τελική στο 73΄σε γυριστό σουτ του Φετάχου που πέρασε άουτ ενώ στην επόμενη φάση ο Αντωνόπουλος έδιωξε σουτ του Λυμπερόπουλου.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε τελικά στο 87΄όταν ο Κλουβάτος έκανε σέντρα και ο Αλεξανδρόπουλος σημάδεψε σωστά αυτή τη φορά μειώνοντας σε 2-1.

Η Μάνη είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 91’ όταν ο Λίβας έδιωξε με υπερέκταση σουτ του Μουστάκα και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 93΄όταν ο Μουστάκας εκτέλεσε φάουλ και ο Κλουβάτος με κεφαλιά κέρδισε επάξια τον τίτλο του MVP του αγώνα.

Πανθουριακός: Λίβας, Μάραντος (86’ Φ. Φαββατάς), Παντσιώτης, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Παπαγεωργίου, Χαρλέπας (68’ Λυμπερόπουλος), Μιχαλέας (56΄Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης.

Μάνη: Αντωνόπουλος , Γιαννής (45’ Χατζηαναγιώτης), Π. Σπυρέας (78’ Σκιάς), πολυμενέας, Κλουβάτος, Μπέρμπερη, Φετάχου (85΄Χάνκο), Μπυστάκας, Τσουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.

Ροή Ειδήσεων