• Αναζήτηση

Μεσσηνιακός: Ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν την Δευτέρα 7/9

Με οδηγό την περασμένη σεζόν ξεκινά το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και την φετινή σεζόν.

Παρά τις δυσχέρειες που δημιούργησε η πανδημία, ο Σύλλογος ανέδειξε 9 Πανελληνιονίκες και τον Νίκο Ζαχαρέα που όχι μόνο κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά αναδείχτηκε και στους κορυφαίους άλτες ύψους του κόσμου στην ηλικία του, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτά τα στοιχεία δίνουν την μεγάλη ώθηση στους προπονητές και τους ανθρώπους του Συλλόγου, να ξεκινήσουν δυναμικά και την φετινή χρονιά, χωρίς όμως μεγάλα λόγια και μεγάλες δηλώσεις, καθώς η πανδημία και οι δυσκολίες που επιφέρει είναι ακόμη εδώ.

Οι προπονήσεις της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά την ερχόμενη Δευτέρα είναι η επίσημη έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων και φυσικά της Ακαδημίας.

Όπως αναφέρει ο Μεσσηνιακός, η φιλοσοφία που θα έχει και φέτος ο Σύλλογος είναι η ίδια με την φιλοσοφία των 132 χρόνων λειτουργίας του, η επένδυση δηλαδή στη εκγύμναση και στην υγεία των παιδιών σε κυρίαρχο επίπεδο, και η ανάδειξη των νέων πρωταθλητών Ελλάδος στο στίβο σε δεύτερο επίπεδο, διατηρώντας τον Μεσσηνιακό Στίβο στο πανελλήνιο προσκήνιο.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας τις απογευματινές ώρες 4-7. Τα παιδιά διαχωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες είτε στο τραπεζάκι του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο, είτε στα τηλ. 6932225721- Μαρία Χρονοπούλου, 6947373787- Ελένη Χαντζή, 6977153439- Παναγιώτης Κάβδας.

Φέτος εκτός από το Δημοτικό Στάδιο, το Τμήμα Στίβου θα χρησιμοποιήσει όπως και πέρσυ το ιστορικό ιδιόκτητο γηπέδου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. για εξειδικευμένες προπονήσεις, ενώ ο χώρος προετοιμάζεται ήδη για να χρησιμοποιηθεί και ως Κέντρο Ρίψεων του Συλλόγου. Ένα Κέντρο Ρίψεων μέσα στο κέντρο της πόλης με ασφάλεια, αποδυτήρια, αίθουσα με βάρη που θα συμβάλλει στην ανάδειξη των νέων αθλητών ρίψεων της Καλαμάτας αλλά και της Μεσσηνίας.

“Ο σχεδιασμός λοιπόν της χρονιάς καταρτίζεται κανονικά από τους ανθρώπους του Συλλόγου και αναλόγως τις εξελίξεις της πανδημίας, θα κρίνονται οι δυνατότητες υλοποίησης του εκάστοτε project. Γι αυτό που δεσμεύονται άπαντες στον Σύλλογο είναι η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των μέτρων προστασίας, προκειμένου η εκγύμναση των αθλητών να γίνεται με ασφάλεια. Κλείνοντας, ο Σύλλογος εύχεται καλή αθλητική χρονιά σε όλους!”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΜΓΣ.

Ροή Ειδήσεων