• Αναζήτηση

Πανθουριακός- Εθνικός Μελιγαλά 2-1: Έργο Κουρούπη, Πουλάκου

Έχοντας τον Δημήτρη Κουρούπη σε μεγάλα κέφια ο Πανθουριακός επικράτησε 2-1 του Εθνικού Μελιγαλά σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον 25χρονο μέσο να κάνει όλο το παιχνίδι της ομάδας του, η οποία παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την εικόνα που είχε δώσει απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται στο πρώτο 30λεπτο, από τα τρία συνολικά του φιλικού παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, μειώνοντας στο τέλος το σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε υπό βροχή και η πρώτη καλή φάση ήρθε για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ρουμελιώτης σε λόμπα που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καστριτσέα.

Λίγο μετά, στο 16ο λεπτό, ο Πουλάκος μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ, με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να κυριαρχεί απόλυτα στο παιχνίδι κυρίως χάρη στις εμπνεύσεις του Κουρούπη. Το 2-0 έκανε ο ίδιος στο 22ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Εθνικός Μελιγαλά μείωσε στο τελικό 2-1 με γκολ του Κούκα στο 85′.

Πανθουριακός (Αντώνης Μαυρέας): Καστριτσέας, Παπαγεωργίου, Γιαννακόπουλος, Καλύβας, Σίνος, Οδεμισιώτης, Ράπτης, Εμμανουήλ, Κουρούπης, Φώτης Φαββατάς, Πουλάκος (11άδα), Λυμπερόπουλος, Παντσιώτης, Καράγιωργας, Λεμπέσης, Δημόπουλος, Γεωργόπουλος

Εθνικός Μελιγαλά (Παναγιώτης Πολίμος): Αργυρόπουλος, Διακουμάκος, Παπαδόπουλος, Μακρής, Φέστας, Σαραντόπουλος, Ράτσεφ, Σαούτης, Ρουμελιώτης, Κλεφτόγιαννης, Λάγιος (11άδα), Μικέλης, Διακουμάκος, Κωτσιόπουλος, Κωστόπουλος, Κούκα, Βλαχόπουλος, Φρέσκα, Κανελλόπουλος, Ροβολής, Ζύλφο.

Ροή Ειδήσεων