• Αναζήτηση

Κάτοικοι: Παράνομα παρκαρίσματα σε Αλμυρό και Μικρή Μαντίνεια

καλησπέρα σας, εκ μέρους των μόνιμων κατοίκων σε Αλμυρό, Μικρή Μαντίνεια, Παλιόχωρα Αβίας, Ακρογιάλι και Κιτριές σας παρακαλούμε να μη μας ξεχνάτε τόσο πολύ τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη! οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, στα 9 χιλιόμετρα από Αλμυρό έως Κιτριές το …”πεζοδρόμιο” είναι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο στο σύνολο του με κομμάτια πότε στην μια κατεύθυνση πότε στην άλλη, ένα πεζοδρόμιο ( ο θεός να το κάνει) 60-80 πόντων με σκαμπανεβάσματα, γούβες, σκουπίδια, κολώνες σήμανσης του οδικού δικτύου στη μέση ακριβώς, κολώνες της ΔΕΗ, κλαριά από δέντρα να προεξέχουν από δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, γλάστρες, ταμπέλες καταστημάτων, σημαίες καταστημάτων, παπάκια ντελίβερι και ότι χώρος μένει καταλαμβάνεται από τα ΙΧ αυτοκίνητα, συνεπώς πεζοδρόμιο…υπάρχει αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχει, αυτό δεν είναι πεζοδρόμιο αλλά ο στίβος του survivor και φυσικά σε όλο του το μήκος είναι βαμμένο με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα για να επισημαίνεται η απαγόρευση του παρκαρίσματος επάνω του. κοιτάξτε τις φωτογραφίες προσεκτικά και πείτε μας πως θα εξυπηρετηθεί ένα καροτσάκι ΑΜΕΑ ή μια μαμά με το παιδί της στο καροτσάκι χωρίς να περπατούν στη μέση του δρόμου αναγκαστικά, πως θα δει ένας οδηγός ένα γκαρσόνι ή ένα παιδί που θα βγει στο δρόμο και πότε θα προλάβει να φρενάρει που ακόμα και αν βρίσκετε σε διάβαση δεν φαίνεται ο πεζός γιατί τα παρκαρισμένα είναι πάνω της! στα περισσότερα σημεία λοιπόν, οπού επίσης φαίνεται και στις εικόνες, τα διερχόμενα οχήματα αναγκάζονται να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα στην προσπάθεια τους να περάσουν. η ίδια η νομοθεσία άλλωστε λέει, αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με, πως όταν παρκάρουμε σε μια λωρίδα όπου δεν υπάρχει απαγορευτικό στάθμευσης θα πρέπει ο χώρος που απομένει από το όχημα μας έως την διαχωριστική λωρίδα των κατευθύνσεων να είναι το λιγότερο 3 μετρά για την ασφάλεια των υπολοίπων διερχομένων οχημάτων.

το χειμώνα ”παλεύουμε” με τους κλέφτες και το καλοκαίρι ”παλεύουμε” να γυρίσουμε σπίτι μας οδηγώντας σε πολλά σημεία στο αντίθετο ρεύμα με τα παιδιά μας μέσα!

εάν παρόλα τα παραπάνω η λύση είναι πρώτα να τρακάρουμε ή να μας πατήσουν και μετά να παραπονεθούμε σας παρακαλούμε να μας το πείτε ευθέως!

Ροή Ειδήσεων