• Αναζήτηση

Ράχη: Δείπνο της διοίκησης για επινίκια και νέο ξεκίνημα!

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του ΠΑΣ Ράχη το βράδυ της Δευτέρας (10/8) στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, στο μαγαζί “Seaside Cafe Bar” (Ναυαρίνου 205) του φίλου του συλλόγου, Γιάννη Μάλαμα.

Η αφορμή δόθηκε με την έναρξη της νέας σεζόν, αφού ως γνωστόν το πρωί της ίδιας ημέρας, η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες των Αλέξη Ζωγόπουλου, Χρήστου Παπαγεωργίου.

Ταυτόχρονα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής και της ανόδου στην Α1, καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα που είχαν παρθεί, αυτό δεν είχε κατέστει εφικτό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης.

Παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣ Ράχη, Νίκος Γιαννακόπουλος, ο βασικός χρηματοδότης, Νίκος Λιάππας,

το μέλος της διοίκησης, Αργύρης Λιάππας, ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δράσεων, Λεωνίδας Λιάππας, καθώς και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες, Παναγιώτης Μπαρνασσάς, Ηλίας Ευτυχιάκος.

Εκεί ήταν και το τεχνικό δίδυμο Αλέξης Ζωγόπουλος, Χρήστος Παπαγεωργίου, ποδοσφαιριστές τόσο του ΠΑΣ Ράχη όσο και του Ερμή που λειτουργεί ως προθάλαμος, αλλά και οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΑΣ Ράχη, Παναγιώτης Πεφάνης, Μιχάλης Γεωργιόπουλος.

*Όπως έγινε γνωστό, στις 23 Αυγούστου η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης, στο Δημοτικό Γήπεδο Μεσσήνης.

Ροή Ειδήσεων