Αυτό που πριν λίγο καιρό καιρό έμοιαζε… ουτοπία προσπαθούν να κάνουν πράξη στην Σπερχογεία η οποία μπήκε το απόγευμα της Δευτέρας και ξεκίνησε προετοιμασία γα τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Η ομάδα πέρασε από… σαράντα κύματα πριν βρει τελικά τον δρόμο της και οι άνθρωποι της διοίκησης με τον Σωτήρη Μπουραντώνη έχουν ξεκινήσει το δύσκολο έργο της ολικής επαναφοράς. Υπό τις οδηγίες του 52χρονου κόουτς βρέθηκαν 22 ποδοσφαιριστές στην “πρώτη” που έγινε στο “Π. Γεωργανάς”, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ποδοσφαιριστές , αφού η ομάδα χτίζεται από την αρχή.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν προετοιμασία οι Καπινιάρης Αντ., Δωδεκάτος Ευθ., Καραχάλιος Γιάν., Σταματίου Κ., Μπάκας Θαν., Σκαρπαλέζος Μιχ., Δημητρίου Γιάν., Τσάκωνας Τόλης, Μπάκας Σταύρος Καλογερόπουλος Βάϊος, Ζέππος Ακης, Μάλαμας Γιάννης, Πετράκος Παν., Μπαζάνης Παν., Γαβράς Στ., Μάλαμας Κώστας, Μάλαμας Νίκος, Σακκάς Τάσος, Δημητρίου Βασίλης, Τζαφαιρεμιναίος Γιώργος, Μπούνας Κανάρης, Μπαντάς.

Το παρών από πλευράς διοίκησης έδωσαν στην “πρώτη” ο πρόεδρος Κώστας Γιακουμής, ο αντιπρόεδρος Τάσος Λάμιας, η γενική γραμματέας Ευγενία Δούση, οι γενικοί αρχηγοί Βασίλης Βεργόπουλος, Γιακουμής Δημήτριος, ο έφορος Γιώργος Μπάκας ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Μανώλη Χαλούλου που βρίσκεται πάντα και σταθερά στο πλευρό της ομάδας.