• Αναζήτηση

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Καρέ – καρέ η σύλληψη του δράστη (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στην Καλλιθέα.

Η στιγμή της σύλληψης του δράστη που επιτέθηκε στη σύζυγό του με τσεκούρι το βράδυ της Δευτέρας κατάγραφεται σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Του ζήτησε να χωρίσουν και άρχισε να την κυνηγάει με το τσεκούρι στο δρόμο
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε μια γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο δράστης της επίθεσης, ένας 67χρονος οδηγός ταξί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, εξαγριώθηκε όταν του ζήτησε η σύζυγός του να χωρίσουν και αρπάζοντας ένα τσεκούρι επιχείρησε να την χτυπήσει.

Έντρομη η γυναίκα βγήκε έξω από το σπίτι τρέχοντας φωνάζοντας στους γείτονες να τη βοηθήσουν. Όμως ο 67χρονος την πρόλαβε λίγο πιο κάτω στο δρόμο και τη χτύπησε με το τσεκούρι στον σβέρκο και την πλάτη, ρίχνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω στον δράστη με ορμή για να τον σταματήσει. Ο άντρας βλέποντας τους αστυνομικούς να πλησιάζουν πήρε το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του στο κεφάλι με αυτό. Πηγαίνοντας να χτυπήσει πάλι την γυναίκα του, ένας άλλος άνθρωπος τον ακινητοποίησε με ένα σωσίβιο θαλάσσης διευκολύνοντας τον αφοπλισμό του από την αστυνομία.

Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ροή Ειδήσεων