• Αναζήτηση

Το θέμα των διοικητηρίων στις Ενότητες της Περιφέρειας συζήτησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας με τον αναπληρωτή υπουργό Θ. Σκυλακάκη

Η στέγαση των περιφερειακών και δημόσιων υπηρεσιών και στις 5 Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι τρόποι για να αντιμετωπιστούν υφιστάμενα προβλήματα περιλαμβάνονταν μεταξύ των θεμάτων που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας συζήτησε το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, στην Αθήνα, με τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Ανάπτυξη, Θεόδωρο Σκυλακάκη και την γενική γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα.

Ο περιφερειάρχης έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξουν οριζόντιες ρυθμίσεις, καθώς η κυβερνητική πολιτική είναι υπέρ της στέγασης των υπηρεσιών, με διαδικασίες ΣΔΙΤ ή χωρίς.

Ο Π. Νίκας, από την πλευρά του, ενημέρωσε σχετικά με τους σχεδιασμούς της Περιφέρειας όσον αφορά τα διοικητήρια των υπηρεσιών της στις 5 Π.Ε.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα του ιδιοκτησιακού για το Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, ζήτησε να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα με την πλευρά της πολιτείας να εκφράζει διάθεση προς την κατεύθυνση προγραμματικής σύμβασης επ’ αυτού.

Τη σημερινή συνάντηση του περιφερειάρχη, εξ άλλου, απασχόλησε και το θέμα του Αρκαδικού Χωριού.

Ροή Ειδήσεων