• Αναζήτηση

Διαβολίτσι: “Έτοιμο κατά 80% το ρόστερ” λέει ο Μαντζούνης (βίντεο)- Τα φιλικά προετοιμασίας

Έτοιμο κατά 80% είναι το ρόστερ του ΑΟ Διαβολιτσίου με τους Κυπελλούχος Μεσσηνίας να βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες πινελιές.

Οι νερατζούρι κράτησαν το βασικό κορμό των γηγενών ποδοσφαιριστών από πέρυσι και προχώρησαν στην απόκτηση νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, μέσα πάντα από την οπτικό πρίσμα του Αλέξη Μαντζούνη ο όποιος χτίζει τον ΑΟΔ της νέας περιόδου.

“Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις όνειρα, διαφορετικά δεν έχει νόημα να αγωνίζεσαι. Έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς, έχουμε κρατήσει ένα βασικό κορμό από τα περσινά παιδιά, σχεδόν όλα από τη Μεσσηνία, έχουμε προσθέσει πινελιές με μικρές ηλικίες και ντόπιους και ένα-δυο παιδιά εκτός νομού. Αυτό που έχω μάθει και η ομάδα μου μαζί με μένα, είναι να υπηρετούμε τη λέξη δουλειά. Υπόσχομαι πολλή δουλειά λοιπόν και μέσα απο τα λάθη να διορθωνόμαστε”, σημειώνει ο Μεσσήνιος τεχνικός του ΑΟΔ.

Για την στελέχωση του ρόστερ ο Μαντζούνης αναφέρει πως έχει προχωρήσει σημαντικά ο προγραμματισμός και απομένουν ορισμένες μόνο προσθαφαιρέσεις.

“Είμαστε περίπου στο 80% για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Είμαστε καλά αριθμητικά, θα δούμε και στην προετοιμασία κάποια παιδιά πως θα ανταπεξέλθουν και αναλόγως θα κινηθούμε. Εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο”, σχολιάζει ο έμπειρος τεχνικός.

“Όσο λιγότερες προσθαφαιρέσεις έχουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος τόσο το καλύτερο θα είναι για την ομάδα ενώ έχουμε και άλλους δύο θεσμούς τους οποίους δεν τους υποτιμάμε, το Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας και το Κύπελλο Μεσσηνίας όπου και εκεί θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς”, καταλήγει.

Στο ΑΟΔ έχουν προχωρήσει και τον προγραμματισμό για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και έχουν ήδη κλειστεί αναμετρήσεις με Μάνη, Κυπαρισσία, Εθνικό Μελιγαλά και Πάμισο.

Ροή Ειδήσεων