• Αναζήτηση

ΑΛΑΚ: Πρωτιά ο Σωτήρης Σπυρόπουλος στην 19η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου

Με την ζέστη να είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ακόμη και για την περιοχή της ορεινής Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε η 19η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου. Η πολύ όμορφη διαδρομή σε συνδυασμό με τις θεαματικές προσπάθειες των οδηγών έκαναν και φέτος τον αγώνα να εξελιχθεί σε γιορτή για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας είχε και στον δεύτερο αγώνα της σεζόν πολύ καλή παρουσία με τον Σωτήρη Σπυρόπουλο να κυριαρχεί με το θηριώδες Mitsubishi EVO IX στην Ομάδα Formula Saloon, που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές.

Ανέβηκε ταχύτερα και στα δύο σκέλη του αγώνα, μη αφήνοντας περιθώρια στους ανταγωνιστές του. Στη δεύτερη θέση ο Δούβαλης (Παναγιώτης BMW E36), ο οποίος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση. Στην τρίτη θέση ο πάντα γρήγορος Ποτουρίδης Ιωάννης (Subaru Impreza WRX), σημείωσε ανταγωνιστικούς χρόνους.

“Εμείς μπορεί να τερματίσαμε στην πρώτη θέση αλλά αντιμετωπίσαμε έντονα προβλήματα με την ζέστη. Προσπαθήσουμε να τα λύσουμε και εν μέρει το καταφέραμε. Δεν πιέσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το διασκεδάσαμε όσο μπορούσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους.”, τόνισε ο Σπυρόπουλος στον τερματισμό.

Αναλυτικά οι επιτυχίες μελών ΑΛΑΚ στην Ανάβαση Δημητσάνας το ΣΚ 24-25 Ιουλίου

1.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.MITSUBISHI LANCER EVO IX 1ος FST,1ος FS,1ος ΑΛΑΚ

2.ΔΟΥΒΑΛΗΣ Π. BMW E36 1ος FST2, 2ος FST, 2ος FS, 2ος ΑΛΑΚ

3.ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΝ. OPEL ASTRA GSI, 1ος Α7, 1ος Α έως 2lt, 2ος Α, 3ος ΑΛΑΚ

4.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ. BMW E30, 1ος FSA, 5ος FS, 4os ΑΛΑΚ

5.ΧΟΝΔΡΟΥ Θ. FORD SIERRA COSWORTH 1h E12, 3η E, 5η ΑΛΑΚ

6.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. CITROEN SAXO 3os E10, 4οs E, 6os ΑΛΑΚ

7.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π.3ος Ν,3ος Ν2,7ος ΑΛΑΚ

8.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν FORD ESCORT MK2 εγκατέλειψε

9.ΤΣΑΦΑΡΑΣ Κ. LANCIA DELTA INTEGRALLE κ

10 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ CITROEN SAXO

Μετά το τέλος της 19ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, η οργάνωση μαζί με τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, υποσχέθηκε πως για τον εορτασμό των 20 ετών του αγώνα θα υπάρξουν σπουδαίες δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο η αγαπημένη Ανάβαση της Πελοποννήσου να συνεχίσει να αποτελεί ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την περιοχή.

Ροή Ειδήσεων