• Αναζήτηση

Δολοφονία Φιλιατρά: Την Τρίτη η απολογία του 34χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για τον φόνο (video)

Την Τρίτη το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ο 34χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για το φόνο 57χρονης ημεδαπής στα Φιλιατρά το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς σήμερα έγινε μεταγωγή του από τα κρατητήρια Καλαμάτας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας όπου, χωρίς να έχει δικηγόρο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του, ενώ θα οριστεί αντίκλητος δικηγόρος του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία Φιλιατρών αλλά και το πανελλήνιο εξέδωσε σήμερα δελτίο Τύπου η Ελληνική Αστυνομία.

Σε αυτό αναφέρεται:
«Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονης στη Μεσσηνία» – «Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός».
«Συνελήφθη, χθες (23.7.2020), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας,34χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προχθές (22.7.2020) το μεσημέρι, ο 34χρονος αλλοδαπός εισήλθε στην οικία της 57χρονης και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αξιοποιώντας, ταυτόχρονα, κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέβησαν άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή Ειδήσεων