• Αναζήτηση

Μαύρη Θύελλα: Διαφωνία δια… αντιπροσώπων για την αύξηση του Μ.Κ. – Τα ξαναλένε σε 15 μέρες

Οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Καλαμάτα επιβεβαίωσαν την διαφωνία τους στην γενική συνέλευση που έγινε με σκοπό την αύξηση του Μετοχικού Kεφαλαίου και η διαδικασία θα τρέξει εκ νέου σε 15 μέρες με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον προγραμματισμό και το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η πλευρά του προέδρου Γιώργου Πρασσά (μαζί με Γ. Νταόπουλο και Γ. Ράλλη), που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Βασίλη Φωτεινάκη, πρότεινε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου από τις 50.000 στις 400.000 ευρώ.

Η πρόταση από την πλευρά της μεγαλομετόχου κ. Μπουρνά (κατέχει το ίδιο ποσοστό με τον Γ. Πρασσά, δηλαδή 38,5%), η οποία εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Λάμπρο Αδάμου, ήταν διπλασιασμός του Μ.Κ., δηλαδή 100.000 ευρώ.

Η ΓΣ στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε παρουσία μόνο πληρεξούσιων δικηγόρων καθώς ούτε ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, ο οποίος κατέχει το 10% των μετοχών, είχε φυσική παρουσία.

Η γενική συνέλευση για την αύξηση του Μ.Κ. θα επαναληφθεί σε 15 μέρες και πλέον δεν θα απαιτούνται τα 2/3 της πλειοψηφίας για την λήψη απόφασης, οπότε αν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή θα περάσει η πρόταση του Γιώργου Πρασσά.

Home

Ροή Ειδήσεων