• Αναζήτηση

Το Lonely Planet βρήκε τις 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας – Ανάμεσά τους και η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

Γαλάζια νερά, παχιά, χρυσή άμμος και μια ηρεμία που σε γαληνεύει. Κάπως έτσι θα μπορούσαν να περιγραφούν αμέτρητες παραλίες στη χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη παραδεισένιες παραλίες, καθεμία με ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Αλλη έχει ροζ άμμο και κρυστάλλινα νερά, άλλη κατάλευκο βότσαλο με γαλάζια θάλασσα και άλλη σμαραγδένιο κύμα που σκάει στην ακτή. Το Lonely Planet, θέλοντας να δώσει μια γεύση από Ελλάδα στους αναγνώστες του, συγκέντρωσε τις 10 καλύτερες της χώρας και τους τις προτείνει!

Παραλία Βοϊδοκοιλιάς – Μεσσηνία
Η παραλία Βοϊδοκοιλιάς με την τέλεια αμμώδη ημισέληνο και τα καθαρά νερά, όπως αναφέρει το Lonely Planet, περιγράφοντας στους αναγνώστες πώς θα φτάσουν εκεί. Πάντως, η ομορφιά του τόπου απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, όταν φτάσετε στο επίπεδο της θάλασσας.

Το Lonely Planet έχει επίσης ξεχωρίσει το Ελαφονήσι στην Κρήτη, το Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, η Κόκκινη Παραλία στη Σαντορίνη, οι Κουκουναριές στην Σκιάθο, η παραλία Ποτάμι στη Σάμο, ο Μύρτος στη Κεφαλονιά, το Ποσείδι στη Χαλκιδική, η παραλία Σεϋχέλλες στην Ικαρία, η παραλία Φαλάσαρνα στην Κρήτη και η παραλία Μυλοπότα στην Ίο.

Ροή Ειδήσεων