• Αναζήτηση

Δέκα πορνοστάρ κατηγορούν διάσημο συνάδελφό τους για κακοποίηση: Ήταν σαν ταινία τρόμου

Θύελλα έχει ξεσπάσει στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό μετά την καταγγελία τουλάχιστον 10 πορνοστάρ ότι έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σταρ του συγκεκριμένου χώρου, Ράιν Μάντισον.

Οι πορνοστάρ που τον καταγγέλλουν προσθέτουν, μάλιστα, ότι καθοριστικό ρόλο διαδραμάτιζε η σύζυγός του, Κέλι, η οποία είχε το ρόλο του «δολώματος».

Ο Μάντισον, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Kelly Madison Productions, κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε μια ομάδα γυναικών «για να τον εμφανίζουν ως άνθρωπο εμπιστοσύνης» πριν τελικά να υποβάλει τα θύματά του σε άγριες σκηνές σεξ χωρίς τη συναίνεσή τους.

Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία της Κίνσλεϊ Κάρτερ η οποία χαρακτήρισε «ταινία τρόμου» όσα πέρασε στα χέρια του Μάντισον σε ηλικία 21 ετών.

«Συνήθως υπάρχει κάποια προσυνεννόηση αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε καμία. Το σπίτι που κάναμε το γύρισμα ήταν στη μέση του πουθενά.Μιλάω τώρα γιατί θέλω να προειδοποιήσω νεαρά κορίτσια» είπε η Κάρτερ.

Σύμφωνα με την ίδια έφτασε στο σημείο του εμετού λόγω του βίαιου στοματικού σεξ του Μάντισον προσθέτοντας ότι όταν γύρισε σπίτι της και για τις επόμενες δύο ώρες είχε αιμορραγία. «Με διέλυσε» περιέγραψε μιλώντας στο thedailybeast.com.

Από την πλευρά της η πορνοστάρ Άναμεπλ Ριντ περιέγραψε πώς ο Μάντισον εκσπερμάτισε μέσα της χωρίς τη συναίνεσή της ενώ νωρίτερα της έσφιγγε το λαιμό μέχρι του σημείου να μην μπορεί να ανασάνει.

Παρόμοια και η μαρτυρία της Λέξι Λορ η οποία σε ηλικία 19 ετών βίωσε την πιο αγωνιώδη εμπειρία της καθώς μετά το γύρισμα ο Μάντισον απαίτησε να κάνουν σεξ μολονότι εκείνη του είπε ότι σε έξι λεπτά θα αναχωρούσε. «Φοβόμουν να του πω “όχι” γίατι πίστευα ότι θα συνέχιζε χωρίς τέλος και τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Είναι ένας γνωστός βιαστής και οι ατζέντηδες εξακολουθούν να του στέλνουν κορίτσια».

Στο ίδιο μήκος κύματος η Τζέιν Γουάιλντ η οποία είχε μια τραυματική εμπειρία σε ηλικία 19 ετών τον Μάρτιο του 2018. Σύμφωνα με την ίδια ο Μάντισον χρησιμοποιούσε μόνο γυναίκες για την προετοιμασία «γεγονός που με έκανε να χαλαρώσω τις άμυνες μου».

Περιγράφοντας σκηνές παρόμοιες με αυτές των άλλων πορνοστάρ η Γουάιλντ λέει ότι η στάση του ήταν «είσαι η ιδιοκτησία μου γιατί σε πληρώνω οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το κορμί σου όπως θέλω».

Η ίδια αποκαλύπτει ότι όταν ενημέρωσε τον ατζέντη της αυτός της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι «το έχει κάνει και σε άλλα κορίτσια και δεν είναι σωστό αυτό».

Η Μόνικα Σέιτζ από την πλευρά της περιέγραψε πώς ο Μάντισον παραβίασε κάθε συμφωνία που είχαν κάνει όταν δέχθηκε πρωκτικό σεξ. «Του είπα να πάει χαλαρά για να ζεσταθούμε και αυτός με έσκισε». Όταν, δε, η ίδια ζήτησε να διακόψουν και επέστρεψε αφού πήγε στο μπάνιο «ο Μάντισον συνέχισε το σφυροκόπημα για 45 λεπτά».

Ροή Ειδήσεων