• Αναζήτηση

Στη Costa Navarino “μπαίνει” ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Μία από τις πολυτελείς βίλες του Costa Navarino που είναι γνωστές ως “Costa Navarino Residences” φέρεται να έχει αποκτήσει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς είχε ενθουσιαστεί με την περιοχή κατά την διάρκεια των διακοπών του το καλοκαίρι του 2018 και κυρίως μετά τις περυσινές διακοπές του τον περασμένο Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια από τις Beachfront Villas που έχουν εμβαδόν 1.100 τ.μ, με 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, κατασκευασμένη με στοιχεία της τοπικής φυσιογνωμίας της Μεσσηνίας με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και υλικά υψηλών προδιαγραφών, με ιδιόκτητη πισίνα σε οικόπεδα έκτασης 3.000 τ.μ.

Η συγκεκριμένη βίλα απέχει λίγα μόλις μέτρα από την παραλία στον χώρο του συγκροτήματος “Navarino Dunes”, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από το επίπεδο της πισίνας. Όπως όλες οι βίλες αυτής της κατηγορίας έχει προβλεφθεί η προστασία της ιδιωτικότητας των ιδιοκτητών, η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με προνομιακή πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του resort “Costa Navarino”.

Η τιμή της εξαγοράς δεν έχει γίνει γνωστή καθώς υλοποιήθηκε από εταιρεία συμφερόντων του διάσημου Πορτογάλου (και πρώτου δισεκατομμυριούχου αθλητή στην ιστορία) αλλά όπως είχε ανακοινώσει πριν δυο χρόνια η διαχειρίστρια ΤΕΜΕΣ Α.Ε. οι πολυτελείς βίλες με 5, 6 ή 7 υπνοδωμάτια και 3-6 μπάνια που πωλούνται από 2,8 εκατ. ευρώ μέχρι 9,75 εκατ. ευρώ!

Ροή Ειδήσεων