• Αναζήτηση

Η εντυπωσιακή βίλα στην Πύλο που κοστίζει 8,5 εκατ. ευρώ

Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή βίλα στην Πύλο, στο Costa Navarino Dunes στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Sotheby’s International Realty.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της περιοχής και «δίπλα» στο γήπεδο γκολφ.

Η εντυπωσιακή βίλα λέγεται Chateau
Η εντυπωσιακή βίλα των 1.200 τ.μ. βρίσκεται σε μία έκταση 3.000 τ.μ., εντός της «γειτονιάς» του 5* Navarino Dunes resort, στην Πύλο και αποπνέει ηρεμία και πολυτέλεια.

Η Sotheby’s International Realty χαρακτηρίζει το ακίνητο ως «οικογενειακή κατοικία» με 6 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και δύο ξεχωριστά δωμάτια – για την γκαρνταρόμπα «του» και «της», το οποίο απέχει μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα και περιβάλλεται από τους «λόφους» του γηπέδου γκολφ.

Φυσικά, το εσωτερικό του ακινήτου είναι εξοπλισμένο με παροχές όπως εσωτερικό ασανσέρ και τεχνολογία «τελευταίας γενιάς», ενώ στον εξωτερικό χώρο του ακινήτου θα βρει κανείς μία εντυπωσιακή πισίνα και προσεγμένους κήπους που ταιριάζουν στην φύση του τόπου και δίνουν μία αίσθηση ιδιωτικότητας.

πηγή: Insider.gr

Ροή Ειδήσεων