• Αναζήτηση

Φοιτήτρια βγάζει $6000 το μήνα πουλώντας φωτός με τις πατούσες της, δουλειές υπάρχουν!

Σε περίπτωση που έχετε εξαντλήσει κάθε άλλον τρόπο για να βγάλατε κάνα ψιλό παραπάνω, και μάλιστα κοπιάζοντας (βλ. σερβιτοριλίκι, πωλητής/τρια κλπ), τότε ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να στραφείτε σε άλλες επιλογές λιγότερο δημοφιλείς και κάπως παρεξηγημένες (λάθος, μεγάλος λάθος). Διότι εκεί, τελικά, παίζουν τα πολλά λεφτά.

Μια φοιτήτρια Ιατρικής στις ΗΠΑ πάντως, δοκίμασε αυτούς τους πιο εναλλακτικούς τρόπους βιοπορισμού και κρίνοντας από τα αποτελέσματα, δεν έχει τίποτα να μετανιώνει.

Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα τολμηρά και πονηρά επαγγέλματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να τραβάει φωτογραφίες τα πατουσάκια της, να «εκμεταλλεύεται» τα φετίχ πολλών μυστών εκεί έξω και να βγάζει έτσι τα προς το ζην. Τα οποία προς το ζην, δεν είναι σαν τα δικά σου ή τα δικά μου. Περισσότερο μοιάζουν με μεγαλοστελέχους εταιρείας, μόνο που η ίδια δεν έχει πάρει καν το πτυχίο της ακόμα.

Συγκεκριμένα, οι ποδολάγνοι αυτού του κόσμου της εξασφαλίζουν 6000 δολάρια το μήνα και το μόνο που έχει να κάνει η 28χρονη «Sweet Arches», όπως είναι το ψευδώνυμό της, είναι να βρίσκει μια καλή γωνία για τις πατούσες της κάθε φορά, να πατάει το κλικ και ενίοτε να ικανοποιεί κάποιες πιο πικάντικες και παράδοξες ορέξεις πελατών. Η ίδια, όπως λέει, είναι άτομο που της αρέσει αυτό το σημείο του σώματος, ωστόσο έχει θέσει κάποια όρια στη δουλειά της τα οποία δε θα ξεπερνούσε.

Στον κόσμο αρέσει να με βλέπει να διαλύω πράγματα με τα πόδια μου, όπως μούρα, σταφύλια ή κέικ. Ένας μου είχε ζητήσει να πατήσω μυρμήγκια, αλλά αυτό ήταν «όχι» από μένα. Οτιδήποτε ζει, δεν το πειράζω!

Άλλοι πάλι, της ζητάνε να γλείψει ή να φιλήσει τις πατούσες της, ή ακόμα και να στείλει φωτός με φορεμένα παπούτσια.

Κι ενώ εμείς την υπόλοιπη μέρα θα κάναμε ακραία τεμπέλικη ζωή, η ίδια εργάζεται και σε χειρουργείο ως βοηθός, από το οποίο βγάζει αρκετά λιγότερα, $2,000 (1.820€). Γεμίζει το σακούλι γρήγορα και σταθερά πάντως.

Η «Sweet Arches» δηλώνει ότι το χρόνο μπορεί να φτάσει τα $71,000 (64.500€), ενώ σχετικά με το ξεκίνημά της στο χώρο της ποδολαγνίας, είχε από μικρή αυτό το φετίχ και απολάμβανε το πεντικιούρ και να κάνει μασάζ στα πόδια φίλων της, ενώ στη συνέχεια βλέποντας ότι μπορούσε να ζήσει από αυτό, είπε να το προχωρήσει. Μια φίλη της για την ακρίβεια την παρότρυνε, με την 28χρονη να δημιουργεί λογαριασμό στo Instagram τον Μάιο του 2019 και να ποστάρει σχετικά βιντεάκια και φωτογραφίες.

Πλέον μετράει πάνω από 100.000 followers στο Insta και 25.000 στο Twitter. Διαθέτει επίσης λογαριασμό στο OnlyFans, όπου εκεί βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, έχοντας 1.000 subscribers και λαμβάνοντας 50 – 100 μηνύματα την ημέρα. Δουλίτσα υπάρχει δηλαδή.
Εάν είσαι απελευθερωμένος/η από ντροπές λοιπόν, ξανασκέψου το.

Ροή Ειδήσεων