• Αναζήτηση

“Χρόνια Πολλά Πάμισε!”

Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία σήμερα, εξίσου μεγάλη και για τον Πάμισο Μεσσήνης που ύστερα από δεκαετίες τίμησε τους προστάτες του, Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας τέλεσαν αρτοκλασία στο ομώνυμο εξωκλήσι στο αλσύλλιο στην παραλία Μπούκα Μεσσήνης. Εκεί παραβρέθηκαν πολλά από τα μέλη της αθλητικής οικογένειας, μέλη της διοίκησης, προπονητές και ποδοσφαιριστές, μέλη και φίλοι.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με αίσθημα συγκίνησης όπως αρμόζει στην περίσταση παρακολούθησαν την σεμνή τελετή ανάμεσα σε πλήθος άλλων πιστών.

Όπως αναφέρουν οι πράσινοι, μετά το πέρας της ιερουργίας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της φυσικής συμπαρουσίας αρκετών μελών και μάλιστα ύστερα από μακρά περίοδο αποστασιοποίησης λόγω της γνωστής πανδημίας, οι πιο πολλοί τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα, σχημάτισαν μια όμορφη παρέα και επακολούθησε περίπατος-συζήτηση στον όμορφο παραπλήσιο μώλο.

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία και ανταλλάχθηκαν σκέψεις καθώς και έγινε ένας μικρός άτυπος απολογισμός για τα πεπραγμένα. Κυρίως όμως έγινε μια αναφορά για τα μελλούμενα που θα βρεί την ομάδα στην Γ’ εθνική και για την αναγκαιότητα να την βρεί η νέα πρόκληση ενωμένους και δυνατούς όσο ποτέ άλλοτε.

Τα συμπεράσματα και οι τοποθετήσεις προμηνύουν μια όμορφη συνέχεια και με την συμμετοχή όλων, παλιών και νέων πρωταγωνιστών προμηνύεται ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον καθώς το σύνθημα που κυριάρχησε είναι “Ακόμη πιο Ενωμένοι ακόμη πιο Δυνατοί””.

Ροή Ειδήσεων