• Αναζήτηση

Μπάσκετ: Αναδιάρθρωση και σενάριο άνοδου για Καλαμάτα BC και Δίωνα Κυπαρισσίας

Σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων που οδηγεί σε διπλό εισιτήριο ανόδου από την Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Γ’ Εθνική θα προχωρήσει η ΕΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες.

Η βίαιη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας βρήκε την Καλαμάτα BC και τον Δίωνα Κυπαρισσίας μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάρουν αμφότερες την άνοδο.

Όπως αναφέρει το westbasket, το νέο πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο θα απαρτίζεται από τρεις ομίλους και όχι από δύο όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα η σύνθεση του ομίλου θα περιλαμβάνει τους: Ερμιονίδα, Λέχιο, Καλαμάτα BC, Δρομείς Τρίπολης, Άγιοι Θεόδωροι, Δίωνας Κυπαρισσίας, Ακράτα, Παναχαϊκή, Γλαύκος, Αχαγιά ’82, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Αίολος Αγυιάς.

Θυμίζουμε ότι η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αποφάσισε την περασμένη Τετάρτη να προχωρήσει σε οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων. Η Ένωση ακολούθησε ουσιαστικά την γραμμή που χάραξε η ΕΟΚ η οποία πριν λίγα 24ωρα αποφάσισε επίσης για την οριστική διακοπή των φετινών πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού και κάλεσε τα σωματεία να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις τους.

Ροή Ειδήσεων