• Αναζήτηση

Γεωργούντζος: : “Είδα ασθενή με κορονοϊό να πεθαίνει μπροστά μου”

O γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος της Καλαμάτας, Σωτήρης Γεωργούντζος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και σχολίασε την εμπειρία του στην εκπομπή Live News του Mega. Ο Γεωργούντζος αποκάλυψε ότι επρόκειτο για μία δύσκολη περίπτωση με κορονοϊό, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερα, υποστηρίζοντας όμως ότι έζησε απίστευτα πράγματα στο νοσοκομείο, όπου ήταν αυτόπτης μάρτυρας ακόμη και σε ασθενή που πέθανε από τον ιό της πανδημίας.

Οι δηλώσεις του Γεωργούντζου
«Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργούντζο, η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς άνηκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορωνοϊού. «Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω. Θέλω να πω ένα μπράβο για το προσωπικό των νοσοκομείων, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Πηγή www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων