• Αναζήτηση

Δ. Τζωρτζίνης: “Τις δύσκολες ώρες που περνά η Πατρίδα μας, ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν”

“Τις δύσκολες ώρες που περνά η Πατρίδα μας, ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν. Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσηλευτικών Μονάδων Μεσσηνίας ( Καλαμάτας και Κυπαρισσίας ) για το δύσκολο αγώνα που διεξάγουν και να τους αναγνωρίσουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν στο λειτούργημά τους παρ’ όλες τις ελλείψεις προσωπικού και μέτρων αυτοπροστασίας.

Επίσης άξια επαίνου είναι τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των Κέντρων Υγείας Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου, Κυπαρισσίας, Αγίου Νικολάου, Γαργαλιάνων, Μελιγαλά και Φιλιατρών για το δύσκολο αγώνα τους με τα λιγοστά μέτρα αυτοπροστασίας που έχουν στη διάθεσή τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων επίσης είναι οι ιδιώτες ιατροί που πολλές φορές χωρίς μέτρα αυτοπροστασίας, που δεν μπορούν να εξοικονομήσουν λόγω έλλειψης και χωρίς να υπολογίσουν το οικονομικό κόστος, διατηρούν ανοικτό το ιατρείο τους δουλεύοντας ως αποσβεστήρες του Δημόσιου συστήματος υγείας.

Άξια συγχαρητηρίων είναι η εθελοντική προσφορά των συναδέλφων ιατρών ιδιωτών και συνταξιούχων όλων των ειδικοτήτων, να βοηθήσουν αφιλοκερδώς με τις ιατρικές τους γνώσεις το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας εάν αυτό χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνταξιούχος ιατρός έθεσε εκτός από τον εαυτό του ως εθελοντή, τη διάθεση στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας οικίας όπου θα μπορούν να παραμείνουν υγειονομικοί θετικοί στον covid-19, έτσι ώστε να μην μεταφερθεί ο ιός στις οικογένειές τους.

Τέλος είναι χρέος μου να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, όλους τους Βουλευτές του Νομού μας, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, όλους τους Δημάρχους Μεσσηνίας για την διάθεση οικονομικών πόρων και υγειονομικών υλικών ώστε να θωρακιστεί η υγειονομική δύναμη του Νομού μας.

Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι στους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές οι οποίοι θέτουν στη διάθεσή μας χρήματα και υγειονομικό υλικό. Θα πρέπει να παροτρύνουν και άλλους συμπολίτες μας να προσφέρουν ότι μπορούν και όπως μπορούν σε αυτό τον αγώνα που διεξάγουμε, ώστε να βγούμε όλοι μας υγιείς και νικητές από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας”

Ροή Ειδήσεων