• Αναζήτηση

Ο “χαιλάιντερ” Λι Μπούλεν δεν ξεχνά την Μαύρη Θύελλα!

Στην καριέρα του φόρεσε την φανέλα συνολικά 14 ομάδων σε τρείς διαφορετικές ηπείρους αλλά όταν προκλήθηκε στο σχετικό #challenge για μία φωτογραφία από το παρελθόν επέλεξε αυτή με τη φανέλα της Καλαμάτας!

Ο λόγος για τον σκωτσέζο κεντρικό αμυντικό αλλά και σέντερ φορ Λι Μπούλεν, ο οποίος αγάπησε την Μαύρη Θύελλα και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι στην Καλαμάτα.

Ο γεννημένος στο Εδιμβούργο πρώην μελανόλευκος με ποστάρισμα στο Facebook απάντησε στην πρόκληση φίλου του και ανέβασε φωτογραφία από το γήπεδο Μεσσηνιακού στο οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας τη διετία 1998–2000.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος σκωτσέζος φόρεσε την μελανόλευκη φανέλα σε 50 παιχνίδια έχοντας απολογισμό 11 γκολ ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε ακόμα στις Ντανφέρμλιν, Πένικουικ, Μίντοουμπακ, Στανχάουζεμιρ, Γουίτμπερν, Στάνμορ, Γουόλονγκογκ Γούλβς, Κούι Ταν, Γκόλντεν, Νότια Κίνα, Σέφιλντ Γουέντσντει και Φόλκερκ.

Στα 40 του αποσύρθηκε από την ενεργό δράση εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή στην Φόλκερκ και στη συνέχεια στην Σέφιλντ Γουέντσντει ενώ απέκτησε πτυχίο στα Sports Media.

Ροή Ειδήσεων