• Αναζήτηση

Κορωνοϊός:7 νεκροί σήμερα, 49 θάνατοι συνολικά, 82 νέα κρούσματα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε ότι συνολικά στην Ελλάδα, τα κρούσματα κορωνοϊού είναι πλέον 1.314 και σε μια ημέρα τα κρούσματα που καταγράφηκαν είναι 82 και ακόμα 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο. Επίσης, οι νεκροί στη χώρα μας είναι πλέον 49 με επτά ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες. Μέση ηλικία των θανόντων είναι 72 ετών και οι 37 άνδρες.

Από όσους νοσηλεύονται, οι 85 είναι διασωληνωμένοι και 57% από αυτούς έχουν υποκείμενο νόσημα, ενώ 6 συμπολίτες μας έχουν εξέλθει από ΜΕΘ. Τονίστηκε επίσης ότι έχουν γίνει περισσότερα από 17.000 διαγνωστικά τεστ.
Τσιόδρας: «Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας»
Ο Σωτήρης Τσιόδρας θέλησε να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στην χρήση προστατευτικής μάσκας από το σύνολο του πληθυσμού μετά την επανατοποθέτηση του ΠΟΥ. «Ο ΠΟΥ εξακολουθεί να συστήνει το να μην φορούν μάσκες οι άνθρωποι που δεν νοσούν ή δεν φροντίζουν κάποιον άρρωστο. Είναι ξεκάθαρο πως οι περισσότεροι δεν τις χρησιμοποιούν σωστά και αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Η χρήση μάσκας δεν αναιρεί την απαραίτητη απόσταση που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους πολίτες».

Ροή Ειδήσεων