• Αναζήτηση

Το μήνυμα του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας: “Τώρα ενώνουμε όλοι δυνάμεις”

Ένα ξεχωριστό μήνυμα δύναμης έστειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας μέσα από το fb.

“1ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας αλλά και στους απλούς Πολίτες, που όλες τις προυγούμενες μέρες εξέφρασαν έμπρακτα και με κάθε τρόπο την μεγάλη διάθεση προσφοράς στα Νοσοκομεία του Νομού μας (Καλαμάτα -Κυπαρισσία).
2ον. Αυτές τις στιγμές που οι αποθήκες των προμηθευτών του ΕΣΥ σε υγειονομικό υλικό-κυρίως σε είδη ατομικής προστασίας- έχουν αδειάσει, η εύρεση αυτών των ειδών είναι το ΜΕΙΖΩΝ ΖΗΤΗΜΑ. Σε αυτό το πλαίσιο να ευχαριστήσω τη Περιφερειακή Αρχή για την συνεχή στήριξή της σε ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ.
3ον. Στην ίδια κατεύθυνση να ενημερώσω ότι ΌΛΟΙ οι Βουλευτές του Νομού μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρούμε τρόπους εφοδιασμού των Νοσοκομείων μας σε είδη ατομικής προστασίας με τηλέφωνά τους και στο εξωτερικό. Χθες με τηλεφωνικές τους επικοινωνίες προς τον Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου ΔΕΗ Μεγαλόπολης κο Γίδη Κων/νο, το Νοσοκομείο μας εξασφάλισε μια ποσότητα μασκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Διευθυντή της ΔΕΗ κο Κ. Γίδη.

ΤΩΡΑ ΌΛΟΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!”

Ροή Ειδήσεων