• Αναζήτηση

IRONMAN® 70.3® Greece – Costa Navarino: Αναβάλλεται για τις 25 Οκτωβρίου 2020

Η ομάδα της IRONMAN Greece εκτιμώντας τα νέα δεδομένα σχετικά με τη νόσο Covid-19, ανακοινώνει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης την 25η Οκτωβρίου 2020.

«Ακολουθώντας την κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητάς μας, η IRONMAN® σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές αποφάσισαν να αναβάλουν το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου 2020.

Η νέα ημερομηνία είναι η 25η Οκτωβρίου 2020.

Οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στο IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν ένα email με περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο διάστημα αυτό που η παγκόσμια κοινότητα βιώνει πρωτόγνωρες προκλήσεις ασφάλειας και υγείας, αναγνωρίζουμε ότι η αναβολή αυτή, για λόγους ανωτέρας βίας, προκαλεί απογοήτευση. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια και η εξασφάλιση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα θεωρούμε ότι θα ικανοποιήσει όλους όσοι τον περίμεναν. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε εκ νέου τους χιλιάδες αθλητές και κοινό στη γραμμή εκκίνησης του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.»

Ροή Ειδήσεων