• Αναζήτηση

Κορωνοϊός: Αδιανόητες καταστάσεις στην Ιταλία, χήρα εγκλωβίστηκε 2 ημέρες στο διαμέρισμα με τη σορό του νεκρού συζύγου της

Δύο ολόκληρα 24ωρα έμεινε μια γυναίκα στην Ιταλία εγκλωβισμένη στο διαμέρισμά της με τη σορό του συζύγου της, που πέθανε από τη νόσο COVID-19 που προκαλεί ο φονικός κορωνοϊός!

Η δυστυχισμένη χήρα, μολυσμένη πιθανώς και η ίδια από τον κορωνοϊό, αδυνατούσε να φύγει από το διαμέρισμά της στο Borghetto Santo Spirit της βορειοδυτικής Ιταλίας επειδή οι Αρχές είχαν επιβάλει καραντίνα, μολονότι ο σύζυγός της είχε πεθάνει από τα χαράματα της Δευτέρας. Σε αλλόφρονα κατάσταση η γυναίκα έκλαιγε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια, όπως ανέφερε ένας γείτονας στο IVG.IT. «Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτούμε αυτή τη γυναίκα που είναι μόνη της με τη σορό του συζύγου της. Είναι αδιανόητο αυτό που περνάει. Κανείς δεν μπορεί να την πλησιάσει», δήλωσε.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι τραυματιοφορείς δεν πλησίαζαν το διαμέρισμα για να παραλάβουν τη σορό φοβούμενοι μήπως μολυνθούν. Ο άνδρας της είχε παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου, αλλά αρνήθηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο για θεραπεία, είπε στο CNN ο Τζιανκάρλο Κανέπα, δήμαρχος της πόλης, που απέχει περίπου 60 χλμ. από τη Γένοβα. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι η σορός του άτυχου άνδρα επρόκειτο να απομακρυνθεί χθες από το διαμέρισμα.

Ροή Ειδήσεων