• Αναζήτηση

Κορωνοϊός ποδόσφαιρο- Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβολή αγωνιστικής σε 7ο όμιλο

Πηγή:
Sportstonoto

Χωρίς αγωνες αυτή την Κυριακή για τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής… Άρα δεν θα δούμε την Κυριακή την ρεβάνς του Πανηλειακού με τον ΑΟΔ στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας…
Όπως και εδώ αναμενόταν δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Κάνε like στη σελίδα του sportstonoto στο Facebook και μάθε πρώτος τα πάντα όλα!

Και ο λόγος φυσικά είναι πως οι καθώς οι νομοί Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊό, ενώ για 15 μέρες οι ομάδες που ανήκουν στους παραπάνω νομούς – θυμίζουμε και εδώ – θα δίνουν παιχνίδια “κεκλεισμένων των θυρών” για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ΕΠΣ Αχαΐας και Ζακύνθου ανέβαλαν την αγωνιστική δραστηριότητα που αφορούσε τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως τελικά και ο… Κουλούρης στην Ηλεία… Άρα δεν θα δούμε την Κυριακή την ρεβάνς του Πανηλειακού με τον ΑΟΔ στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας…

Το μεσημέρι επίσης ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα, όπου και ανακοίνωσε πως 14 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στην Ελλάδα σε 45. Από τα 14 νέα κρούσματα, τα 11 είναι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν πάει στους Αγίους Τόπους μαζί με το γκρουπ του 66χρονου, ενώ οι τρεις είναι επαφές των εκδρομέων.

Παράλληλα ο κ. Τσίοδρας αναφερόμενος στον 66χρονο που είχε διαγνωσθεί με τον κορωνοϊό, είπε πως νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίο και σήμερα τα ξημερώματα διασωληνώθηκε. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τις πληττόμενες περιοχές Αχαϊα, Ηλεία, Ζάκυνθο θα παραταθούν για ακόμα 2 εβδομάδες, ενώ θα ληφθούν και μέτρα για αθλητικούς αγώνες, αλλά για εκδρομές.

Ωστόσο το αισιόδοξο είναι πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για διασπορά του κορώνοϊου στην κοινότητα, ούτε για μετάδοση της νόσου από μη γνωστή πηγή.

Σύντομα βέβαια θα έχουμε, από λεπτό σε λεπτό και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ για την αναβολή της 23ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ροή Ειδήσεων