• Αναζήτηση

Τα ΚΔΑΠ στο 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας, είχαν και φέτος ενεργή συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Πάνω από 600 παιδιά και γονείς, συμμετείχαν στην παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού με το γκρουπ “Emoticons ΚΔΑΠ”, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, με στολή φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, την οποία κατασκεύασαν σε εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν μέσα στα Κ.Δ.Α.Π. παρέα με τους γονείς τους.

Την ίδια ημέρα, στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, θεατρική ομάδα παιδιών από όλα τα ΚΔΑΠ, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, συμμετείχαν στον διαγωνισμό δραματοποίησης παραμυθιού, με το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ “Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας”. Αναλυτικά τα παιδιά που συμμετείχαν: Δημήτρης Κουρεντζής, Ελεάννα Κουρεντζή, Ηλιάνα Κουκούτση, Δημήτρης Κάρτσωνας, Γιάννης Γιάνναρης, Αναστασία Μπούζα, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Ερμής Καράμπελας, Σίλια Καράμπελα, Κουράκλη Σταυριάννα και Μοράτη Αδριάννα.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.00, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, η χορευτική ομάδα των παιδιών καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτικούς, θα συμμετέχει στον διαγωνισμό “Χορεύετε” με το τραγούδι που κληρώθηκε στην ομάδα “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα”.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ Δήμου Καλαμάτας λειτουργούν φέτος με 800 ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου.

Ροή Ειδήσεων