Σε ανάρτηση του ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Μ. Γερονικολός αναφέρει:

«Η επιλογή του κυρίου Πουλοκέφαλου ως υπεύθυνου, της «ιδεολογικής και προγραμματικής συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ», για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι τουλάχιστον προκλητική.
Πραγματικά, δεν ξέρεις από που να το πρωτοπιάσεις.
1) Ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν μαζί με άλλους, ο ιδρυτής της καταστροφικής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
2) Για καλή του τύχη(??), βλέποντας την επιλογή του επικεφαλής, πήδηξε από το καράβι (όπως έκαναν και οι υπόλοιποι «στρατηγοί» – με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας).
3) Στη συνέχεια αποφάσισε να κατέβει με τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Δέδε. Επισημαίνω πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
4) Εκλέχθηκε με το συγκεκριμένο συνδυασμό, και τώρα βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και καμιά φορά, ανάλογα με τις εντολές του κυρίου Δέδε, τη Νέα Δημοκρατία.
5) Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι που έστησαν τη Πελοποννησιακή Συμμαχία, αποφάσισαν να τον ανταμείψουν(!!), διορίζοντας τον υπεύθυνο για τη συνδιάσκεψη.
6) Όλα αυτά, διαγράφοντας μονομιάς, όλους αυτούς που έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα, υπακούοντας στις γραμμές και στις εντολές του κόμματος τους, για τυφλή στήριξη στον εκλεκτό της Χαριλάου Τρικούπη.

Η αχαριστία μα και η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο.
ΥΓ. σε λίγο καιρό θα αναρωτιόμαστε, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?»