• Αναζήτηση

Πρόσκληση προς επιχειρήσεις από την Περιφέρεια για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020)

Πρόσκληση απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), το τριήμερο 17 με 19 Μαρτίου και στην οποία η Περιφέρεια θα μετάσχει με δικό της περίπτερο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πρέπει έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας σχετική αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr.

Σημειώνεται ότι για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό. Η Πελοπόννησος, με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, στοχεύει στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Διεθνής Τουριστική Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), εντάσσεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια από τις αγορές στόχευσης, η οποία έχει δείξει έμπρακτα την προτίμησή της για τον προορισμό. Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι να προβληθεί ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός υψηλών προδιαγραφών και πολυτελείας.

Ροή Ειδήσεων